0884 41 88 19
0895 28 55 81

За контакти

ТКС - микробусФирма ТЕРМО КОМФОРТ СТРОЙ ЕООД е създадена от опитни професионалисти в областта на санирането на сгради, топлоизолация и полагането на гипсокартон, извършва алпинистки услуги. Фирмата работи с качествени материали, отговарящи на стандартите на европейската строителна практика и съвременни технологии, водещи до качествено изпълнение. Фирмата работи и изпълнява поръчки в цялата страна. За всички наши обекти предоставяме 5 години гаранция за качество, осигурена от опитни специалисти, занимаващи се изключително със строителство по-алпийски способ и от работа на скеле. Използваме само най-качествените техника и материали на фирмите: Baumit, Weber, Caparol, Austrotherm, Aerofleks, Knauf, Rigips, Tehnogips и други.

Изграждане на нов дом или обновяването винаги е свързано с позитивно вълнение и очакване на новото!

Но да създадеш или промениш дома си всъщност не е позитивно преживяване. Човек няма достатъчно познания в тази посока, а в същото време няма сигурен източник, на когото да се довери в: планирането, избирането, бюджетирането и изпълнението. Необходимо е обстойно проучване на пазара, материалите, марките, възможностите, предимствата, технологиите, ефективността, цената, следват сравнения, анализи, изчисления ...

За да намерим най-доброто решение за собствения си дом, са ни необходими много време и познания!
Когато искаме да създадем по-добър дом за себе си, съобразен със собствените ни нужди, но без да се налага да ставаме специалисти в областта на строителството, търсим някой, който да направи всички проучвания и анализи вместо нас, като вземе предвид всички специфики на нашия дом и в същото време да го направи толкова съвестно,сякаш го прави за собствения си дом и накрая да ни го покаже!

Да вложи лично отношение и да даде индивидуално решение!
Фасадата и изолацията на къщата са облеклото й за всякакви условия и за дълго време.Ако трябва да изберем палто, което да носим винаги оттук нататък през всички сезони–сняг, дъжд, слънце, вятър, тогава ще искаме да го създадем и моделираме за специфичните ни цели и мерки!
Няма да търсим конфекция, а ще отидем на шивач – при най-добрия!

Отдадени хора

Хората са основният преоритет за Термо Комфорт Строй ЕООД. В ежедневието си хората на Термо Комфорт Строй ЕООД работят с голяма отдаденост за целите на фирмата, търсят най-добрите резултати и допринасят за постиженията и развитието на Термо Комфорт Строй ЕООД. Предлагането на иновации и повече стойност на клиентите е възможно единствено ако хората на Термо Комфорт Строй ЕООД са готови да изслушват клиентите си и техните нужди и да предлагат отлични услуги. Ние предлагаме бързина, качество,съотношение цена/качество, добро отношение към клиентите си,вникване в дълбочина на проблема-вземане на адекватно решение!!! Термо Комфорт Строй еоод непрекъснато прави иновации,изпитва голчма гама от материали,които са на пазара и подбира най-доброто за клиентите си.Ние не правим компромис с качеството,понеже знаем колко време и средства отделяте за вашият ремонт!

Защо да изберете точно Нас Термо Комфорт Строй еоод?

Защото ние предлагаме професионално изпълнение и отношение от договорените срокове
Защото работим само с качествени материали на утвърдени производители
Защото нашите цени са разумни и достъпни за всеки един клиент
Защото за нас “гаранция за качество” е не просто израз,а действителност!!!
Защото зад гърба си имаме опит с над 20 000м2 поставена топлоизолация!!!

Сертификати